Produkcja

Przede wszystkim jakość.


Oryginalna receptura, najlepsza jakość, wysoka wydajność.
  • najlepszej jakości mięso pochodzące ze sprawdzonych polskich ubojni.
  • przywiązujemy wielka wagę do jakości oferowanych przez nas wyrobów. Gwarantuje to przestrzeganie warunków HACCP i ścisła współpraca z zewnętrznymi laboratoriami.
  • wyszkoleni i odpowiedzialni pracownicy nadzorują cykl produkcyjny. Ponadto, cała produkcja jest przedmiotem stałej kontroli właściwego urzędu weterynarii. To gwarantuje że każdy produkt, który opuszcza nasz zakład, jest wysokiej jakości.
  • najnowsza technologia i najwyższy standard higieny
  • Aktualne przepisy żywności w przetwarzaniu i separacji z naszym ISO 9001:2000 Systemu Jakości.
  • analiza produktu na każdym etapie produkcji, dzięki urządzeniu Food-Scan.
  • Nasz weterynaryjny nr identyfikacyjny to PL 04034002 WE.

Dyplom właściciela w zawodzie "rzeźnik-wędliniarz" , Certyfikaty HACCP i Dekra świadczą o jakości oferowanych przez nas wyrobów.
Zawsze o krok do przodu.
Kierując się zadowoleniem i wymaganiom rynku - wprowadziliśmy zmiany dzięki czemu produkty kebap wołowo-drobiowe są "bez fosforanów"
- Doskonały smak naszych produktów to nie tylko kwestia znakomitej jakości mięsa, ale także sekretnej receptury mieszanki tureckich przypraw.
- Gwarantujemy Państwu stała jakość i wydajność swoich produktów, co nie ukrywając jest bardzo ważne by prodkt jaki sprzedajemy zadowolił każdego klienta.
Dostarczamy produkty własnymi samochodami mroźniami prosto do baru Klienta.